UIT ETEN MET EEN GROEP IN AMSTERDAM


Bent u op zoek naar de ideale locatie in Amsterdam om met een groep te lunchen of te dineren? Kijk dan niet verder, want café en restaurant Morlang aan de Keizersgracht 451 is de perfecte plek. Via onze website kunt u online reserveren en precies laten weten met hoeveel personen u wanneer wilt komen. Ook als u alleen even met een grotere groep wilt komen borrelen bent u bij ons aan het goede adres. Wij raden wel aan om van te voren even telefonisch of via de website te reserveren.

Morlang: voor een geslaagd evenement!

Is de groep zo groot dat u iets wilt afhuren, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje, personeelsuitje, babyshower, jubileum of een andere feestelijkheid? Ook dan staan wij voor u paraat. Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat uw evenement zal slagen. Het zal uw gasten aan niets ontbreken. Bij ons staat op nummer één dat u als organisator tevreden bent met het evenement. U zal met een glimlach het pand verlaten!

Eten en groepsuitje in Amsterdam

Café en restaurant Morlang ligt zeer centraal in Amsterdam, vlak naast de bekende Amsterdamse wijk de 9 straatjes. Bij ons in de buurt vindt u o.a. Museum Het Grachtenhuis, De Krijtberg en de Bloemenmarkt. Tramhalte Keizersgracht (Leidsestraat) ligt op loopafstand, dus we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook de Schouwburg Amsterdam, het DeLaMar Theater, de Melkweg en het Holland Casino zijn bij ons in de buurt te vinden. U kunt uw feestelijkheid bij ons daarom gemakkelijk combineren met een activiteit bij één van deze locaties.

Ons karaktervolle pand kent een zeer warme en authentieke uitstraling en biedt een zeer interessante achtergrond voor uw gelegenheid. Daarnaast hebben wij bij mooi weer ook een terras aan het water. Alles is dus aanwezig om van uw borrel, etentje, verjaardagsfeestje of personeelsuitje een ongekend succes te maken. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

We hebben een nieuwe menukaart, kom snel langs om te proeven!

Werken in het mooiste grachtenpand van Amsterdam, met het leukste team?

Kijk voor meer info op de site.

We have a new menu, come by quickly to taste!

Would you like to work in the most beautiful canal house of Amsterdam, with the best team? Look for more information on the website.