RESTAURANT MORLANG AMSTERDAM


Café en restaurant Morlang is gelegen aan de Keizersgracht 451 te Amsterdam, vlak naast de bekende Amsterdamse wijk de 9 straatjes en dichtgelegen bij Museum Het Grachtenhuis, De Krijtberg en de Bloemenmarkt. Daarnaast ligt tramhalte Keizersgracht (Leidsestraat) om de hoek. Ook de Schouwburg Amsterdam, het DeLaMar Theater de Melkweg en het Holland Casino liggen op loopafstand. In deze gezellig wijk is van alles te doen, dus ben je in de buurt, kom dan zeker even langs om een drankje of hapje te doen. Wij zijn van maandag tot zondag voor u geopend en staan tot u dienst om uw dag van de nodige gezelligheid te voorzien.

U bent van harte welkom

Morlang is een bekend restaurant in Amsterdam waar u zo kunt binnenstappen, maar het is ook mogelijk om online te reserveren via de website. Het karaktervolle pand zorgt voor een warme en authentieke sfeer en met mooi weer kunt u genieten van het zonnige terras aan het water. Een ideale locatie voor een zakelijke lunch, een gezellig diner of een drankje aan de bar. Om 11.00 uur kun je elke dag al terecht voor de lunch en het diner wordt vanaf 17.30 uur geserveerd. Naast een kop koffie en een stukje gebak, kunt u bij ons terecht voor een heerlijke uitsmijter, rivierkreeftsalade, burgers, thaise rode curry, varkenskotelet en een dagspecialiteit. Deze gerechten zijn te vinden onder het kopje menu. Het menu van Morlang is gevarieerd en ook zeker interessant voor vegetariërs.

Restaurant Morlang voor lunch, diner, borrel & meer!

Komt u met een grote groep, dan is dat geen probleem. Wij van Morlang adviseren u om wel even te reserveren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u zeker bent van een heerlijke lunch of smaakvol diner. Naast dat u na uw werk gezellig met wat collega’s of vrienden kan borrelen, bieden we ook de mogelijkheid om uw bedrijfsfeestje of personeelsuitje bij ons te houden. Samen kunnen we er dan altijd een geslaagde middag of avond van maken.

We hebben een nieuwe menukaart, kom snel langs om te proeven!

Werken in het mooiste grachtenpand van Amsterdam, met het leukste team?

Kijk voor meer info op de site.

We have a new menu, come by quickly to taste!

Would you like to work in the most beautiful canal house of Amsterdam, with the best team? Look for more information on the website.